Слика од Сенило за објективот SEL20F18G

Спецификации

  • Димензии (диј. × Д) : 83,5 x 28,2 мм (3 3/8 x 1 1/8 инчи)

  • Тежина (прибл.) : 17,3 гр. (0,7 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт