СЕНИЛО ЗА ОБЈЕКТИВОТ SEL1655G

Го заштитува објективот од навлегување на надворешна светлина.

ALCSH161.SYH

Овој производ е еквивалентен на сенилата што се испорачуваат со објективите. Ги минимизира одблесоците и отсјајот со тоа што спречува навлегување на надворешна светлина за време на фотографирањето и снимањето.

Купувајте преку интернет

Се извинуваме, но овој модел не е достапен во моментот кај ниту еден од нашите партнери за продажба.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.