Слика од Сенило за објективот SEL1655G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 85,6 x 37,3 мм (3 3/8 x 1 1/2 инчи)

  • Тежина (прибл.): 23,1 гр. (0,9 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат