Слика од Сенило за објективот SEL70350G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 89,5 x 50,3 мм (3 5/8 x 2 инчи)

  • Тежина (прибл.): 34 гр. (1,2 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт