Слика од Сенило за објективот SEL35F18F

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 76,9 x 30,7 мм (3 1/8 инчи × 1 1/4 инчи)

  • Тежина (прибл.): 16,8 гр. (0,6 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт