Слика од Сенило за објективот SEL600F40GM

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 178 x 166,9 мм (7 1/8 x 6 5/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 246 гр. (8,7 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт