Слика од Сенило за објективот SEL200600G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 127 x 103 мм (5 x 4 1/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 163,1 гр. (5,8 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт