Слика од Сенило за објективот SEL135F18GM

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 105,7 x 66,6 мм (4 1/4 x 2 5/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 79 гр. (2,8 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт