Слика од Сенило за објективот SEL400F28GM

Спецификации

Сенилото за објективот SEL400F28GM е изработено од цврсти и лесни карбонски влакна, а внатрешната страна му е обложена за оптимална контрола на светлината.
  • Димензии (диј. × долж.): 172,9 × 148,4 мм (6 7/8 инчи × 5 7/8 инчи) (Без испакнати делови. )

  • Тежина (прибл.): 243 гр. (8,6 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт