Слика од Сенило за објективот SEL24F14GM

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 95,1 x 38,5 мм (3 3/4 x 1 9/16 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт