Слика од Сенило за објективот SEL18135

Спецификации

  • Димензии (диј. x дол.): 80,4 x 40,4 мм (3 1/4 x 1 5/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 19 гр. (0,7 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт