Слика од Сенило за објективот SEL24105G

Спецификации

  • Димензии (диј. x дол.): 95,4 x 41,3 мм (3 7/8 x 1 11/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 31 гр. (1,1 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт