Слика од Сенило за објективот SEL100400GM

Спецификации

  • Димензии (диј.× долж.): 115,9× 76,7 мм (4 5/8 × 3 1/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 108 гр. (3,8 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт