Слика од Сенило за објективот SEL85F18

Спецификации

  • Димензии (диј. x дол.): 86,5 x 41,5 мм (3 1/2 x 1 11/16 инчи)

  • Тежина: Прибл. 28 гр. (1,0 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт