Слика од Сенило за објективот SEL1635GM

Спецификации

  • Димензии (диј.× долж.): 107,1× 31,0 мм (4 1/4 × 1 1/4 инчи)

  • Тежина (прибл.): 31 гр. (1,2 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт