Слика од Сенило за објективот SELP18110G

Спецификации

  • Димензии (Ш x В x Д): 159,5 x 118,5 x 64,1 мм (6 3/8 x 4 3/4 x 2 5/8 инчи)

  • Тежина (прибл.): 190 гр. (6,8 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт