Слика од Сенило за објективот SEL100F28GM

Спецификации

  • Димензии (диј. x дол.): 94,4 x 60,6 мм (3 3/4 x 2 1/2 инчи)

  • Тежина: Прибл. 51 гр. (1,8 oz.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт