Слика од Сенило за објективот SEL50F18F

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 76,3 × 31,6 мм (3 1/8 × 1 1/4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт