Слика од Сенило за објективот SEL70200GM
Спецификации
  • Димензии (диј. × долж.): 112,2 × 85,8 мм (4 1/2 × 3 1/2 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт