Слика од Сенило за објективот SEL70300G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 96,0 × 60,8 мм (3 7/8 × 2 1/2 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт