Слика од Сенило за објективот SEL50F14Z

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 92,3 × 57,5 мм (3 3/4 × 2 3/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт