Слика од Сенило за објективот SEL85F14GM

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 100,4 × 48,2 мм (4 × 1 15/16 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт