Слика од Сенило за објективот SEL2470GM

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 104,0 × 49,4 мм (4 1/8 × 2 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт