Слика од Сенило за објективот SAL70300G2

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 96,7 × 98,8 мм (3 7/8 × 4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт