Слика од Сенило за објективот SEL90M28G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 94,0 × 55,5 мм (3 3/4 × 2 1/4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт