Слика од Сенило за објективот SEL24240

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 97,3 × 47,1 мм (3 7/8 × 1 7/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт