Слика од Сенило за објективот SELP28135G

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): 146,0 × 110,0 × 60,0 мм (5 3/4 × 4 3/8 × 2 3/8 инчи) (само сенило за објектив)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт