Слика од Сенило за објективот SEL1635Z

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 95,7 × 29,1 мм (3 7/8 × 1 3/16 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт