Слика од Сенило за објективот SEL2870

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 81,0 × 40,8 мм (3 1/4 × 1 5/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат