Слика од Сенило за објективот SELP18105G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 95,4 × 49,5 мм (3 7/8 × 2 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат