СЕНИЛО ЗА ОБЈЕКТИВОТ SELP18200

Го заштитува објективот од навлегување на надворешна светлина

ALCSH125.SYH

Овој производ е еквивалентен на сенилата што се испорачуваат со објективите. Ги минимизира одблесоците и отсјајот со тоа што спречува навлегување на надворешна светлина за време на фотографирањето и снимањето.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница