Слика од Сенило за објективот SELP18200

Спецификации

  • Димензии (Ш x В x Д): 123,9 x 92,0 x 50,0 мм (5 x 3 5 /8 x 2,0 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт