Слика од Сенило за објективот SEL18200LE

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 80,8 × 41,0 мм (3 1/4 × 1 5/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт