Слика од Сенило за објективот SEL1018

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 84,3 × 38,2 мм (3 3/8 × 1 9/16 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт