Слика од Сенило за објективот SAL70400G2

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 113,4 × 110,0 мм (4 1/2 × 4 3/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт