Слика од Сенило за објективот SAL70200G2

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 108,2 × 100,0 мм (4 3/8 × 4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт