Слика од Сенило за објективите SAL1855 и SAL1870
Особини
  • Сенило за SAL1855 и SAL1870 - рамен тип

  • Намалување на одблесок

  • Приближна големина (мм): Диј.75 x Д16

  • Приближна тежина: 9гр

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат