Слика од Сенило за објективот SAL1635Z2

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 100,0 × 39,9 мм (4 × 1 5/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат