Слика од Сенило за објективот SAL2470Z2

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 100,0 × 43,0 мм (4 × 1 3/4 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт