Слика од Сенило за објективот SAL135F18Z

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 104,0 × 72,7 мм (4 1/8 × 2 7/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт