Слика од Сенило за објективот SAL85F14Z

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 97,0 × 49,9 мм (3 7/8 × 2,0 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт