Слика од Сенило за објективот SAL35F14G

Спецификации

  • Димензии (диј. × долж.): 78,9 × 41,0 мм (3 1/8 × 1 5/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт