Слика од Внатрешен кружен поларизирачки филтер за SEL400F28GM

Спецификации

Кружните поларизирачки филтри ги намалуваат одблесоците и отсјајот за да добиете оптимален квалитет на сликата. Кога е вметнат во објективот, кружниот поларизирачки филтер VF-DCPL1 може да се ротира за да се постигне саканата поларизација.
  • Димензии (прибл.): 55,7 x 63,3 x 15 мм (2-1/4 x 2-1/2 x 19/32 инчи)

  • Тежина (прибл.) : 30 гр. (1,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт