MC ФИЛТЕР ЗА ЗАШТИТА

Кориснички оценки на производи

1

5.0 врз основа на 1 оценка од потрошувачите

1
0
0
0
0
Квалитет на слика

Одлично

Дизајн

Одлично

Едноставна употреба

Одлично

Ве молиме имајте предвид: прегледите на производите може да содржат различни варијанти на производот. Некои варијанти, услуги и/или функции на производот спомнати во прегледите на производот може да не бидат достапни во сите земји.

1 оценка од потрошувачите

0

SUPER Super

VF-82MPAM 27.02.2017 од jbphotography (Франција) Проверен купувач Проверен

oui je suis très content avec Sony ,je prend toujours la vie

Квалитет на слика

Одлично

Функции

Одлично

Дизајн

Одлично

Едноставна употреба

Одлично

Во моментот не е достапен превод, ве молиме обидете се подоцна

0

1