Слика од MC филтер за заштита

Спецификации

  • Висококвалитетен оптички повеќеслоен (MC) филтер за заштита од стакло

  • Проѕирен повеќеслоен филтер за заштита на објективот од прав, нечистотии и отпечатоци од прсти

  • Филтерот може постојано да биде поставен за да ја штити површината на објективот без да влијае на оптичките перформанси

  • Тенкиот дизајн на филтерот ги спречува сенките на сликата

  • Дијаметар: 82 mm

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт