Слика од Кружен поларизирачки (PL) филтер
Обликување на светлината според вашите потреби

Кружните поларизирачки филтри ги намалуваат одблесоците и отсјајот за да добиете оптимален квалитет на сликата. Тоа е ефикасно при фотографирање преку прозорци или при снимање пејзажи кои опфаќаат вода или сино небо.

БЕЗ ФИЛТЕР
БЕЗ ФИЛТЕР
СО КРУЖЕН ПОЛАРИЗИРАЧКИ ФИЛТЕР
СО КРУЖЕН ПОЛАРИЗИРАЧКИ ФИЛТЕР

Спецификации

  • Висококвалитетен оптички кружен поларизирачки (PL) филтер од стакло

  • Филтерот ја намалува површинската рефлексија од стакло и вода, и ги подобрува боите и контрастот на сликата

  • Идеален за фотографирање на пејзажи

  • Тенкиот дизајн на филтерот ги спречува сенките на сликата

  • Дијаметар: 82 mm

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт