Слика од Кружен поларизирачки филтер
Слика од Кружен поларизирачки филтер

Спецификации

Кружните поларизирачки филтри се неопходни за повеќе видови на фотографирање, а особено за пејзажи каде што овозможуваат елиминирање на одблесоците, подобри бои и поголем контраст. Кружните поларизирачки филтри CPAM2 од Sony нудат извонреден оптички квалитет и со нив непречено ќе уживате во максималниот потенцијал за резолуција и перформанси на објективите G Master.
  • Двапати поголема резолуција од претходните C-PL-филтри од Sony за максимални перформанси со објективите G Master.

  • Познатата технологија T*-слој од ZEISS спречува одблесоци и нуди максимален квалитет на слика.

  • Тенкиот дизајн спречува засенување и овозможува компатибилност помеѓу врвните перформанси на C-PL и широкоаголните објективи.

  • Дијаметар: 77мм

  • Информации за компатибилност: Оди на страницата за поддршка

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт