Функции

Висококвалитетен оптички повеќеслоен (MC) филтер за заштита од стакло

Проѕирен повеќеслоен филтер за заштита на објективот од прав, нечистотии и отпечатоци од прсти

Филтерот може постојано да биде поставен за да ја штити површината на објективот без да влијае на оптичките перформанси

Тенкиот дизајн на филтерот ги спречува сенките на сликата

Дијаметар: 67мм

Вклучена торбичка за носење

Спецификации

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина