Функции

Висококвалитетен оптички повеќеслоен (MC) филтер за заштита од стакло

Провиден повеќеслоен филтер кој се користи за заштита на објективот на фото апаратот од прав, нечистотии, отпечатоци од прсти итн.

MC заштитникот за објектив може постојано да биде поставен за да ја штити површината на објективот

Дијаметар: 62мм