Прескокни до содржина
Слика од MC филтер за заштита
Особини
  • Висококвалитетен оптички повеќеслоен (MC) филтер за заштита од стакло

  • Провиден повеќеслоен филтер кој се користи за заштита на објективот на фото апаратот од прав, нечистотии, отпечатоци од прсти итн.

  • MC заштитникот за објектив може постојано да биде поставен за да ја штити површината на објективот

  • Дијаметар: 62мм

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина